Skip to main content

Hamn och stuveri

Delta terminal

Vi bedriver hamn och stuveriverksamhet i Söråker, beläget i Timrå kommun, där vi äger större delen av Söråkers industriområde och kan därmed erbjuda dig som kund unika logistiklösningar för såväl större som mindre företag.

Genom vårt unika strategiska läge mitt i Sverige med egen hamn, anslutning till Ådalsbanan, närhet till både europaväg och flyg erbjuder vi dig som kund enkel access till lokala, nationella och internationella marknader. Detta i kombination med våra stora och lättillgängliga lagrings- och terminalytor kan vi skräddarsy och anpassa logistiklösningar efter både kund och behov.

Vi lastar och lossar gods på både tåg och lastbilar inomhus i vår egen terminal, utför terminalhantering, erbjuder lagerhotell samt maskin- och krantjänster. Utöver detta har vi lagerlokaler på totalt 50 000 kvm samt storsäcksanläggning och tankdepå för lagring av kemikalier. Vår hamn är mycket lämplig för bulk och mindre projektlaster och håller öppet året om. Maskinparken är modern och tillsammans med vår kompetenta personal garanterar vi effektiv hantering med hög servicegrad.

» Kontakta oss

Logistik och miljö
Tank och bulk
Anläggning
Grus och ballast
Hamn och stuveri
Driv- och smörjmedel
Terminal, lager och lokaler
Klimatsmarta transporter