Skip to main content

Välkommen till vår nya hemsida!

Vi hoppas att du tycker den är fin och att du hittar det du söker. Här kommer vi löpande att presentera nyheter och annat som engagerar oss. Vår tanke är att du snabbt och enkelt kan skaffa dig den information du behöver, och att det skall vara lätt att få kontakt med oss. Webbplatsen kommer växa och utvecklas under tiden.

Sundfrakt.se är en del av vår satsning på digital närvaro. Detta är moderplatsen för hela Sundfraktgruppen där de olika företagen som ingår presenteras tillsammans i samlad trupp. Vi är nämligen ett företag med många tjänster och produkter som kan erbjudas under ett tak.

Nästa steg är nya hemsidor för Alltank, Åkerigrus och Solventum, med en design du kommer känna igen. Alltank och Åkerigrus kommer även få webb-butik. Det gör att du på ett enkelt och bekvämt sätt kan beställa de produkter du behöver. Vi skall även göra allt vi kan för att synas mer på sociala medier. Vi har valt Facebook, Google+, Instagram och Linkedin som våra huvudspår.

Vi vill rikta ett stort tack till vår partner WebMate Media som på ett mycket flexibelt sätt har väglett oss. Vi är mycket nöjda med resultatet och ser fram emot fortsättningen.