Skip to main content

Det blir allt viktigare med en tydlig och bra kommunikation samt att företag och organisationer lägger fokus på frågorna.


Sundfraktgruppen tillsätter fr.o.m. 1 januari 2020 en kommunikationschef som skall ansvara för Sundfraktkoncernens kommunikation.

Funktionen kommer vara direkt underställd vd för moderbolaget Sundfrakt AB och vara koncernövergripande. God kommunikation, såväl externt som internt, är en av grundstenarna för att möjliggöra för Sundfraktgruppen och dess delägare att växa och utvecklas. Genom kommunikation skapas förutsättningar för att attrahera fler affärer delägare samt medarbetare.

Therese Jansson kommer tillträda tjänsten som kommunikationschef. Therese har internrekryterats och är ett gott exempel på hur man kan utvecklas inom en organisation genom hårt och idogt arbete. Stort fokus i rollen kommer ligga på ett strategiskt kommunikationsarbete där de digitala kanalerna är det självklara valet.

– Det är av yttersta vikt för oss att följa med i utvecklingen kring viktiga frågor som kommunikation, hållbarhet och digitalisering. Detta är därför ett steg i att möjliggöra såväl en effektivare kommunikation som en mer samlad bild över det vi kommunicerar i såväl stort som smått, säger Markus Sundström, vd Sundfrakt.

Sundsvall 2019-11-15 Sundfrakt AB
Markus Sundström VD
Kontaktuppgifter:
Markus Sundström
Tfn: 060–180181
E-post: markus.sundstrom@sundfrakt.se