Skip to main content

Sundsvall 2018-05-07

Vid Sundfrakt AB:s årsstämma den 5 maj fick de åkerier och entreprenörer som äger bolaget ånyo glädjas över ännu ett rekordår för Sundfraktkoncernen. Koncernen passerade för första gången 1,1 miljard i omsättning och presterade ett resultat på drygt 18 MSEK. Detta medförde att delägarna fick den högsta utdelningen någonsin. – Vi är inne i en högkonjunktur och det goda marknadsläget har tillsammans med hårt försäljningsarbete och väl utförda arbeten lett till att vi tillsammans kunnat prestera bra, säger bolagets ordförande Hans Bengtsson.
Vidare har koncernens mix av produkter och tjänster legat rätt i tiden och stämt väl överens med marknadens behov. Den struktur och det arbetssätt vi haft har lett till att vi kunnat vara flexibla och snabba och därmed har vi kunnat erbjuda vad marknaden har efterfrågat, fortsätter bolagets ordförande Hans Bengtsson.

Bolagets vd Markus Sundström är nöjd med resultatet men påpekar att det är viktigt att fortsätta jobba strukturerat och målinriktad utifrån de fokusområden som bolaget satt upp. – Det är viktigt att vi samtidigt som vi nu skördar det som våra företrädare har sått, ser framåt och investerar för framtiden. Det gäller att jobba med omställningen mot hållbara och digitala affärer.

För ytterligare information kontakta:
Markus Sundström, vd Sundfrakt AB, 070–2595181