Skip to main content

Vill du vara en del av ett företag med fokus på hållbarhet och digitalisering i affärerna som verkar i en bransch som är mitt i en förändringsresa?

Framtiden är inte satt i sten, och vi på Sundfrakt vill vara med och forma morgondagens landskap inom transport- och logistiksektorn. Därför behöver vi stärka vår kompetens inom IT för att kunna fortsätta erbjuda smidiga och hållbara lösningar till våra anställda för att underlätta deras vardag, både idag och imorgon.

För att passa in i rollen som drifttekniker hos oss bör du vara lösningsorienterad, ha ett intresse för IT och tycka om att interagera med andra människor. Din vardag kommer präglas av att driva vidareutveckling av vår driftplattform, både ur ett tekniskt och ett säkerhetsmässigt perspektiv. Det dagliga arbetet handlar främst om samordning av supportärenden, hantering av vår IT-arbetsplats, utbildning av våra användare och andra löpande uppgifter. Som drifttekniker hos oss kommer du även agera teknikresurs, vilket innefattar löpande kontakt med vår personal och chaufförer.

Vi söker dig som:

  • Gillar teknik
  • Är en problemlösare
  • Är självgående
  • Är serviceinriktad
  • Har B-körkort
  • Gillar ordning och reda

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt

-Anställningen blir i Sundfrakt AB och är en tillsvidaretjänst med placeringsort i Sundsvall.
-Provanställning kan bli aktuellt.
-Resor i tjänsten kan förekomma.

Kontaktpersoner

Peder Lindström
Joakim Andersson

Ansökan

Ansökningar tas emot löpande. Skicka din ansökan till
IT-avdelningen@sundfrakt.se
Sista datum att ansöka är: 2022-02-15

Vi avstår från erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Om oss

Sundfrakt AB, moderbolaget i Sundfraktkoncernen och kärnverksamheten i densamma är ett av Sveriges största maskin- och logistikföretag med stort fokus på hållbarhet och digitalisering i affärerna. Sundfraktkoncernen omsätter 1,2 – 1,3 miljarder kronor och tillsammans disponerar vi över cirka 300 maskiner och fordon med olika storlekar och funktionalitet, vi består av cirka 120 bolag och sysselsätter omkring cirka 600 personer. Sundfrakt levererar transporter och tjänster inom affärsområdena Anläggning, Tank & Bulk och Logistik & Miljö över hela Sverige men även utanför landets gränser. Huvudkontoret är beläget i Sundsvall med försäljningskontor i Ånge, Härnösand och Söderhamn. I denna roll kommer du vara verksam över hela koncernen då IT-teamet ansvarar för hela koncernens digitala infrastruktur.