Skip to main content

2020-04-01 Sundsvall

Åkerigrus som är en del av Sundfraktgruppen har köpt rättigheterna att bedriva täktverksamhet i Torpshammar i Ånge kommun.

Täkten ligger strategiskt bra till efter E14 och skapar bättre möjligheter att serva kunder i närområdet och kommer fungera som ett bra komplement till vår huvudtäkt i Sundsvall. Täkten skapar även bättre förutsättningar för vårt kontinuerliga miljöarbete då vi kortar ned sträckan till kunder i området och därmed minskar våra CO2-utsläpp, vilket är ett viktigt mål för Sundfraktgruppen.

Magnus Schölander, VD Åkerigrus AB

Åkerigrus har sålt kross, grus, jord och fyllnadsmaterial till både företag och privatpersoner sedan 1971. Vi arbetar målmedvetet med säkerhet och hållbarhet och erbjuder klimatsmart berg- och grusmaterial från vår täktverksamhet i Bosvedjan samt klimatsmarta transporter genom Sundfrakt AB när du väljer Guld, Silver eller Brons. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår hemsida www.akerigrus.se

Åkerigrus är en viktig del av Sundfraktgruppens arbete inom främst anläggningstransporter. Förvärvet av rättigheterna att bedriva täktverksamhet i Torpshammar är strategiskt viktigt för Sundfraktgruppens position på marknaden och för att skapa än bättre möjligheter till hållbar logistik.

Markus Sundström, VD Sundfrakt AB

För eventuella frågor eller funderingar kontakta Magnus Schölander
060-180 176, magnus.scholander@akerigrus.se