Jobba hos oss

Sundfrakt växer, kom väx med oss!

Vi är beroende av duktiga medarbetare med rätt kompetens. Vårt kunnande spänner över ett stort område. Hjärtat är naturligtvis maskin- och logistikkompetens, men områden som försäljning, IT och kommunikation blir allt viktigare för oss.

Vi vill att alla medarbetare ska vara med att utveckla företaget och värdesätter därför initiativförmåga och viljan att utvecklas. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra arbetssätt med god arbetsmiljö och säkerhet som ledstjärnor. Sundfrakt skall vara en attraktiv arbetsgivare med sikte mot framtiden.

Projektansvarig till Härnösandskontoret.


Sundfrakt växer, kom och väx med oss!

Sundfrakt söker nu en Projektansvarig till vårt lokalkontor i Härnösand. Tjänsten fokuserar på de längre kontrakt vi har som underentreprenör på gatuentreprenaden åt Härnösands kommun och på driftsområde Kramfors åt Trafikverket. Svevia är huvudentreprenör i båda de nämnda projekten och därmed vår beställare. Båda de projekten består huvudsakligen av vinterväghållningsuppdrag och tillhandahållande av anläggningsmaskiner och lastbilar för väg-och gatuarbeten. Erfarenhet från det området är ett stort plus, då du kommer att jobba mycket med våra beställare i de uppdragen. Vi ser gärna en bakgrund som t.ex. arbetsledare inom anläggningsbranschen. Men även en liknande bakgrund kan fungera. Du behöver för övrigt vara lyhörd, flexibel och redo att jobba hårt för våra anslutna lastbils- och maskinägares bästa.

Egenskaper och kunskaper hos dig vi söker, i punktform:
• Att du har branscherfarenhet är en mycket stor fördel i vår utvärdering.
• En stark vilja att sätta sig in i kundernas behov och vara lösningsorienterad är en viktig egenskap.
• Tycka om att vara ute och träffa såväl kunder och våra egna entreprenörer och transportörer.
• Du skall kunna vara en ambassadör för Sundfraktgruppen ute i marknaden.
• Vid behov vara ett bollplank för Affärsområdeschef Anläggning i lokala affärer, avtal och anbudräkning.
• Vid behov skall du även kunna driva mindre markarbeten som vi utför som underentreprenör åt våra beställare, och i interna projekt.
• Kontoret är litet till bemanningen så vi sätter stort värde på samarbetsförmåga.
• Du skall ha minst B-körkort.

Frågor?
Christian Wasell, Affärsområdeschef Anläggning
060-18 01 43. Men nås säkrast via E-post.
christian.wasell@sundfrakt.se

Om du vill vara med på vår resa så skickar du din ansökan innehållande personligt brev och cv till christian.wasell@sundfrakt.se

Sundfrakt är ett logistikföretag som försäljer transport- och maskintjänster till såväl privata som offentliga sektorn. Försäljningen sker över hela landet men huvudsakligen inom Västernorrlands län. Bolaget har sitt huvudkontor i Sundsvall och försäljningskontor i Härnösand och Ånge. Bolaget är uppdelat i tre affärsområden, Anläggning, Logistik & Miljö samt Tank & Bulk. Sundfraktskoncernen omsätter ca 1,2 miljarder och är en av de största lastbilscentralerna i landet. AO Anläggning omsätter ca 280 miljoner och är det enskilt största affärsområdet i Sundfrakt AB.

Sundfrakt söker nu chaufförer till sina delägares fordon och maskiner

Sundfrakt söker nu chaufförer till sina delägares fordon och maskiner

Sundfrakt AB (org.nr 556093-5164)

Sundfrakt AB bildades 1961 och är en modern logistikkoncern som består av Sundfrakt AB och ett antal helägda dotterbolag. Sundfraktgruppen består av över 180 bolag och mer än 500 sysselsatta personer. Det är därför ett stort ansvar för såväl tjänstemän inom Sundfraktbolagen som för delägarna och de anställda att alltid verka för att transport- och maskinuppdragen skapar nytta för gruppen som helhet.

Tjänsterna och produkterna skall vara av hög kvalitet och precision. Sundfraktgruppen skall aktivt bedriva utveckling av dessa tjänster i syfte att skapa en ökad försäljning av såväl tjänsterna som produkterna till ett så miljöanpassat sätt som möjligt. Utförandet av tjänsterna är inte bättre än den svagaste länken, det är därför viktigt att hålla en hög kompetensnivå på alla plan. Tillsammans står man för beständighet, varaktighet och styrka.

Sundfraktgruppen kan genom att kombinera produkter och tjänster erbjuda ett stort utbud av logistiktjänster (bla intermodala lösningar). Genom egna fastigheter erbjuder vi terminal-och lagerhantering. Mer specifikt från respektive verksamhetsgren:

  • säljer och producerar bl. a entreprenadtjänster, petroleum-och kemikalietransporter, specialtransporter (ex vindkraftverk) och andra kundanpassade transportuppdrag (ex insatsvaror till industrin). Bolaget disponerar ca 300 fordon.
  • säljer bränsle, olje-och kemtekniskaprodukter. Totalt har bolaget i dagsläget fler än 30 anläggningar anpassade för tankning av tunga fordon.Uppbyggnad av infrastruktur för förnyelsebara drivmedel pågår. Genom TRB har våra kunder tillgång till ett rikstäckande nät.
  • bedriver hamn-och stuveriverksamhet i hamnarna i Söråker och Härnösand (Söråker har även anslutning till järnväg)
  • framställer och säljer krossprodukter mm.
  • säljer redovisningstjänster till små och mellanstora företag

Sundfraktgruppen sysselsätter ca 500 personer. Sundfraktgruppen är lokaliserade i Sundsvall, Timrå, Härnösand, Ånge, Örnsköldsvik och Östersund.

Sundfrakt söker
Sundfrakt söker nu chaufförer till sina delägares fordon och maskiner. Vi har många uppdrag och kunder som har behov av att använda våra anslutna åkeriers maskiner och bilar i sina entreprenader.

Förare som vi söker ska ha erfarenhet från anläggningssidan, driftområden med inriktning på vinterväghållning.

Krav på utbildning är:

  • CE-körkort
  • YKB (yrkeskompetensbevis)

Kontaktperson hos Sundfrakt:
Christian Wasell 070-2321311, christian.wasell@sundfrakt.se


Arbete eller praktikplats

• Vill du arbeta tillsammans med oss här på Sundfrakt? Välkommen att lämna in intresseanmälan.
• Är du chaufför och intresserad av få köra för någon av våra delägare förmedlar vi ditt intresse.
• Är du intresserad av att genomföra din praktik eller examensarbete hos oss?

Välj ärende, ladda upp ditt CV med personliga brev och lämna oss din intresseanmälan här nedan.

  • Ladda upp ditt CV

Nyinflyttade medarbetare

För dig som flyttat till Sundsvall för att arbeta tillsammans med oss i Sundfraktgruppen vill vi tipsa om webbplatsen Välkommen hit. Tillsammans med Näringslivsbolaget i Sundsvall vill vi hjälpa dig en bit på traven med din etablering här i vår vackra stad.

Vi hoppas att du kommer trivas hos oss.