Jobba hos oss

Sundfrakt som arbetsgivare

Vi är beroende av duktiga medarbetare med rätt kompetens. Vårt kunnande spänner över ett stort område. Hjärtat är naturligtvis maskin- och logistikkompetens, men områden som försäljning, IT och kommunikation blir allt viktigare för oss.

Vi vill att alla medarbetare ska vara med att utveckla företaget och värdesätter därför initiativförmåga och viljan att utvecklas. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra arbetssätt med god arbetsmiljö och säkerhet som ledstjärnor. Sundfrakt skall vara en attraktiv arbetsgivare med sikte mot framtiden.


Lediga tjänster

Vi har just nu en ledig tjänst att söka:
• Kundansvarig inom anläggning

Kundansvarig inom anläggning till Sundfrakt

Trivs du bäst i en variationsrik vardag där du ges utrymme för din snabba problemlösning och samtidigt får arbeta med människor? Då är det dig vi söker! Som kundansvarig kommer du att arbeta i en central roll där du erbjuds självständigt arbete i samarbete med andra.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Sundfrakts räkning en kundansvarig inom anläggning. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en anställning hos Sundfrakt, vilket är samtliga parters målsättning.

Sundfrakt har en positiv tillväxt och söker därför fler medarbetare som vill bli långsiktig hos dem. Du kommer att bygga upp din roll tillsammans med Jonas Holmberg som är affärsområdeschef.

Välkommen att söka tjänsten genom Professionals Nord• Vill du arbeta tillsammans med oss här på Sundfrakt? Välkommen att lämna in intresseanmälan.
• Är du chaufför och intresserad av få köra för någon av våra delägare förmedlar vi ditt intresse.
• Är du intresserad av att genomföra din praktik eller examensarbete hos oss?

Välj ärende, ladda upp ditt CV med personliga brev och lämna oss din intresseanmälan här nedan.


Några av våra medarbetare

Säljare Norrland

Magnus Riklander, säljare

I mitt arbete är jag alltid i farten. Jag möter många människor varje dag – nya och gamla kunder. Speciellt kul är det att så många är intresserade av våra förnyelsebara produkter. Vårt nya CRM-system och mobila lösningar gör mitt arbete enklare.

Administratör Norrland

Therese Jansson, ekonom

Jag arbetar med processen ”från-order-till-fakturering”. Där är jag involverad i allt från praktiskt arbete till att förbättra processen. Just nu är det mycket digitalisering på agendan. Vi är några som har ansvar för att utveckla intranätet. Det tycker jag är riktigt kul!

Pierre Norberg, transportledare

Jag ser till att kunderna får sina leveranser – och att vi håller vad vi lovar. Kvalitet är viktigt. Jag har en nära kontakt med våra kunder via telefon och mejl för att leverera god service. Att ha en bra och nära dialog tror jag gynnar både kunden och Sundfrakt.