Önska du lära dig rollen som transportledare och möjligheten att bli långsiktig tillsammans med Sundfrakt? Vi söker två personer som kommer att kunna börja omgående varpå vi önskar se en ansökan från dig inom kort.


 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Sundfrakts räkning två transportledare till Affärsområde Tank & Bulk, petroleumtransporter.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sundfrakt under cirka sex månader. Därefter kommer det att finnas goda möjligheter för en person till förlängning på 50–100 % för att kunna bli långsiktig hos Sundfrakt.

Sundfrakt är i behov av två extra medarbetare för att täcka upp vid en arbetstopp i april/maj och sedan också vid sommarsemestern. Framåt kommer Sundfrakt även att ha ett rekryteringsbehov vilket kan leda till en långsiktig förlängning, om alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sundfrakts önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter
Som transportledare har du en central roll för att planera att logistiken för transporter av petroleumprodukter blir optimal. Du kommer att ha mycket kommunikation via telefon och e-mail med chaufförer och kunder.

I denna roll kommer du att tillhöra avdelningen Tank & Bulk som består av ett team om sex andra medarbetare. Tre av dessa kollegor kommer att vara dedikerad att ge dig en gedigen introduktion så att du så snabbt som möjligt kommer in i arbetet.

Läs mer om tjänsten på Jobba hos oss