Sundfrakts affärsområde Anläggning växer!

Vi söker transportledare/säljare.

Sundfrakt, en del av Sundfraktgruppen, är ett av Sveriges största maskin-och logistikföretag. Vi erbjuder transport- och maskintjänster till såväl privata som offentliga sektorn. Vi är lokaliserade i Norrland men med hela Sverige som vår marknad. Med fokus på säkerhet, hållbarhet och flexibilitet levererar vi ett stort utbud av produkter och tjänster för alla behov. Sundfraktgruppen arbetar målmedvetet med hållbarhet. Vår ambition är att göra verkstad dvs. visa på konkreta handlingar som gynnar vår miljö och omgivning.

Då affärsområde Anläggning ökat omsättningen med 40–45 % på bara några få år, så har vi fått växtvärk. Vi behöver därför utöka vår anläggningsorganisation med sälj- och transportledarkompetens genom två till tre erfarna medarbetare.

Tjänsten/tjänsterna i fråga har ett fokus på att förmedla och sälja anläggningstransport- och maskintjänster. Du behöver vara lyhörd, flexibel och redo att jobba hårt för våra anslutna lastbils- och maskinägares bästa. Då Sundfrakt har många uppdrag som kräver aktiva transportledare, som även ska ha en stark vilja att sälja in våra enheter hos våra kunder så behöver du vara stresstålig och lyhörd.

Läs mer om tjänsten