Sundfrakts affärsområde Anläggning växer!

Vi söker nu en projektledare.

Sundfrakt söker nu att utvidga sin kompetens inom mark- och anläggning med en projektledare i syfte att på ett ännu bättre sätt intensifiera kontakten med våra kunder. Stationeringen för tjänsten blir Sundfrakts huvudkontor i Sundsvall och/eller lokalkontoret i Härnösand. Tjänsten är underställd affärsområdeschef Anläggning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att stödja våra beställare, kunder och delägare i deras entreprenadverksamhet. Du kommer driva Sundfrakts entreprenader och underentreprenader samt i samråd med affärsområdeschef lämna anbud och offerter.

Som projektledare arbetar du aktivt för att skapa kontakter och nätverk kring projekten.
Du ansvarar för planeringen av produktionen samt uppsättning av mål som gör att projekten nås i tid och med kvalitet. Här ingår bland annat ansvar för ekonomi, inköp, logistik, tidsplanering och ett nära samarbete med våra beställare. Vid uthyrning av våra maskin- och transporttjänster på t.ex. timtid skall du kunna följa upp och vara behjälplig beställaren under dennes projekt.

Du bör ha god erfarenhet och bra lokal- och personkännedom från mark- och vägbyggnadsbranschen i Västernorrlands län. Tjänsten kräver att du har en stor social förmåga och en hög arbetskapacitet och flexibilitet, detta då det är en bransch där projektens storlek, geografiska placeringar och dess olika beställare varierar mycket. Vi ser gärna att du har en utbildningsinriktning mot Väg- och Vattenbyggnadsteknik eller motsvarande kunskap vunnen av erfarenhet i branschen.

För mer information om tjänsten