I tjänsten som ekonom hos Sundfrakt kommer du att erbjudas meriterande arbetslivserfarenhet där du samtidigt kommer att tillhöra ett nära team i ett företag som står för professionalism, affärsmässighet och glädje. Urval sker löpande och vi hoppas göra klart med en anställning så snart som möjligt, skicka därför in din ansökan redan idag!


Information om tjänsten

Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sundfrakt. Vikariatet är planerat att löpa fram till 31 maj 2020 när personen som är på föräldraledighet är tillbaka på plats. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sundfrakts önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

I rollen som ekonom kommer du bland annat att arbeta med följande arbetsuppgifter:
• Avstämning av huvudböcker
• Krav och inkasso
• Avräkning av delägare samt övriga delägarfrågor
• Vidarefakturering av interna kostnader
• Allmän ekonomiadministration
I rollen ingår att ha kontakt med medarbetare samt anslutna åkare, som är delägare av Sundfrakt, via både telefon och mail.
Inledningsvis kommer du att få en övergripande introduktion av Sundfraktskoncernen samt en introduktion av arbetsuppgifter tillsammans med ditt team. Du kommer att ha ett nära samarbete och erbjudas stöttning i ditt arbete av två andra kollegor som ingår i teamet.

Läs mer om tjänsten

Besök annons och sök tjänsten hos Proffessional Nord